Auto leasen

Auto leasen

Auto leasen heeft natuurlijk vele voordelen. Voor nog geen 200 euro per maand kun je al een auto goedkoop leasen. Zeer aantrekkelijk als je bedenkt dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen en geen onderhoudskosten. Let wel goed op wat er allemaal in het bedrag inbegrepen zit. Je verzekering zit ook in je maandelijkse totaalbedrag, maar is natuurlijk wel afhankelijk van hoeveel schadevrije jaren je al hebt en wat voor auto je leaset.

Tevens is een groot voordeel dat je géén fiscale bijtelling hebt. Dit in tegenstelling tot het leasen via uw werkgever. Dit wordt dan namelijk gezien als inkomsten en wordt bij uw jaarinkomen opgeteld en moet dus belasting over betaald worden. De enige uitzondering is dat je geen belasting hoeft te betalen als je minder dan 500 kilometer voor eigen gebruik verbruikt.

Favoriete auto

Een Golf is één van de meest populaire auto’s die geleased wordt. Alles zit hier bij inbegrepen bij zo’n leasepakket en kost u plusminus 500 euro per maand. De enige exceptie is echter wel dat je niet méér mag rijden dan 20000 kilometer. Natuurlijk geldt voor zowel een particulier als voor het zakelijk leasen dat de benzine niet inbegrepen zit. Nog een bijkomend voordeel voor een particulier die een auto leaset is, dat je precies weet wat je maandelijks betalen moet.

Overzicht lease auto’s

Hieronder vindt je een zeer ruim aanbod met auto’s die je kunt leasen. Maak simpelweg gebruik van de filters om je voorkeuren aan te geven. Succes met het vinden van je leaseauto.