Een groot tuinfeest organiseren

1 minuut, 56 tweedes Lees

Heb je iets te vieren; een bruiloft, een verjaardag, of heb je gewoon zin in een groot feest? Dan is het natuurlijk het makkelijkst om dit een bedrijf te laten regelen, en je feest te vieren in een zaal. Echter is dit wel hartstikke duur en ook een beetje onpersoonlijk. Je kunt namelijk ook gewoon zelf je feest organiseren in je achtertuin! In dit artikel lees je over 3 dingen waar je aan moet denken als je een feest gaat organiseren in je achtertuin.

Een toiletwagen huren

Een toiletwagen huren is belangrijk als je een feest gaat organiseren in je achtertuin. Je wilt immers niet dat al die mensen door je huis heen gaan lopen om de wc te zoeken, het wordt dan namelijk snel een grote bende. Een toiletwagen, of plaszuil huren is daarom een verstandige oplossing. Zo voorkom je dat het een troep wordt in je huis, of erger; dat mensen in je tuin gaan plassen.

Muziek regelen

Bij een feest hoort natuurlijk muziek. Je kunt er over na gaan denken om een DJ of band in te huren. Een band inhuren zal in veel gevallen alleen behoorlijk prijzig zijn. Ook neemt de opstelling van de band veel ruimte in beslag. Wanneer je dus geen geld en ruimte hebt voor een band is een DJ een perfect alternatief. Vaak zijn er meerdere amateuristische DJ’s in je woonplaats die een avondje voor je willen draaien voor een redelijke prijs. Wanneer je helemaal geen geld wilt uitgeven DJ’s of Bands kun je natuurlijk ook gewoon een lange Spotify afspeellijst maken en deze de hele avond draaien. In alle gevallen is het belangrijk dat je dit wel even laat weten aan je buurtbewoners. Onverwachts geluidsoverlast is namelijk nooit een pretje.

Partytent regelen

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar. Heb je geen overkapping in de achtertuin, dan is een partytent een goed alternatief als schuilplaats voor eventuele regen. Je wilt immers voorkomen dat iedereen helemaal nat geregend wordt. Daarbij ziet een overkapt gedeelte er altijd gezellig uit en geeft het sfeer aan de tuin; vooral als je er allemaal leuke lampjes aanhangt. Heb je zelf geen partytent? Dan kun je deze altijd huren bij een bedrijf. Ook is het slim om simpelweg even rond te vragen bij vrienden, familie en kennissen. Wie weet hebben zij nog een partytent voor je liggen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *